CDL banner

+31 (0)6-40323047 | claudia@cdl-office-support.nl

Even voorstellen

cdl-foto

 

Mijn naam is Claudia de Leeuw en afgelopen jaren heb ik veel kennis opgedaan in commerciële activiteiten van zowel binnendienst,accountmanagement en relatiebeheer. De combinatie in mijn ervaring van commerciële activiteiten, revenue en organisatie maken mij breed inzetbaar. Door mijn opleiding aan de Hoge Hotelschool Maastricht zit servicegerichtheid en 5* kwaliteit in mijn DNA.

Tevens heb ik veel ervaring opgedaan in het organiseren van evenementen, vergaderingen en beurzen. De diversiteit aan activiteiten, het bewaken van de voortgang, het leveren van kwaliteit en het behalen/ overtreffen van het beoogde resultaat geven mij energie.

De reden waarom ik CDL office support ben gestart, is dat ik veel energie haal uit het ondersteunen en het samen uitbouwen en ontwikkelen van het bedrijfssucces. De huidige economische context vraagt om snel en flexibel in te kunnen spelen op specifieke noden. Reeds ruim 14 jaar verzorg ik, vaak op zelfstandige basis, allerhande activiteiten.
Met het uitvoeren van CDL office support komt de expertise die ik over de jaren heen heb verzameld, tot uiting: hierdoor kan ik ondernemingen laten groeien, adviseren en ook inspireren. Doordat ik zeer resultaat gericht ben, hecht ik veel waarde aan het halen van doelstellingen,